Házirend

VÖRÖS-CSER VENDÉGHÁZ HÁZIRENDJE

Érkezéskor a Vendégek a személyes adatok megadásával kitöltik a bejelentő lapot és aláírásukkal elfogadják a házirend szabályait. A teljes szállásdíj fizetése a bejelentőlap kitöltésekor kerül elszámolásra.

Érkezés: 1200 órától, a 1800 óra utáni érkezést kérjük telefonon jelezni.

Távozás: 10 00 óráig kell elhagyni a vendégházat. (a vendégház későbbi időpontban történő elhagyása esetén napi díjat számolunk fel)

A Vendégek itt tartózkodásuk alatt saját, itt éjszakázó vendéget nem fogadhatnak. Nappali, itt tartózkodó vendéget csak a tulajdonossal történt egyeztetés alapján fogadhatnak. A nappali vendégnek is külön, erre a célra készített bejelentő lapot kell kitölteni és az árlista alapján a napi díjat megfizetni. 

Dohányzás: Az épületben dohányozni TILOS!  Megszegése esetén azonnal el kell hagyni a vendégházat. Dohányozni csak az arra kijelölt helyen lehet! 

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek, stb.) kérjük, ne vigyék ki a házból.

Takarítás: A Vendégek ittlétük alatt maguk ügyelnek a tisztaságra. Hetente egyszer a házigazda tiszta ágyneműt húz és lecseréli a használt törölközőket. Megkérjük Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében a vendégházban az időjárástól függően (esős, sáros időben) váltócipőt/papucsot használjanak.

Az épület zárása: Távozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratait kulcsra zárni! Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak! 

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni, stb. a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! 

A ház elsősorban az aktív kikapcsolódást és a nyugodt pihenést kedvelő családok, párok, sportszerető baráti társaságok igényeit próbálja kielégíteni. A zajos, füstös szórakozást keresők kiszolgálására nem alkalmas.

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a Vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A Vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal! A házirend súlyos megszegése esetén (pl. be nem jelentett vendég) a Vendégeknek a házat azonnal el kell hagyni.

A vendégház gépészeti berendezéseit a Vendégek nem kezelhetik, a kazánházba nem léphetnek be.


A tulajdonos a ház rendeltetésszerű használatát a nap bármely időpontjában ellenőrizheti.

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a Vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak mielőbb jelezni.