Házirend

VÖRÖS-CSER VENDÉGHÁZ HÁZIRENDJE

Érkezéskor a Vendégek a személyes okmányokat kötelesek átadni regisztráció céljára, valamint kitölteni a bejelentő lapot és ezzel egyúttal elfogadják a házirend szabályait. 
A szállásdíj fizetése a regisztráció és a bejelentőlap kitöltésekor történik.

A vendégházba háziállatot bevinni TILOS!

Érkezés: 12.00 órától, a pontos érkezést kérjük telefonon jelezni.
Távozás: 10.00 óráig kell elhagyni a vendégházat. (későbbi távozás lehetséges, egyeztetés esetén, felár ellenében)

A Vendégek itt tartózkodásuk alatt saját, itt éjszakázó vendéget nem fogadhatnak. Nappali, itt tartózkodó vendéget csak a tulajdonossal történt egyeztetés alapján fogadhatnak. A nappali vendégnek is külön, erre a célra készített bejelentő lapot kell kitölteni és az árlista alapján a napi
díjat megfizetni.

Dohányzás:     Az épületben dohányozni TILOS!
                                Megszegése esetén azonnal el kell hagyni a vendégházat.
                                Dohányozni csak az arra kijelölt helyen lehet!

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek, stb.) kérjük, ne vigyék ki a házból.

Takarítás: A Vendégek ittlétük alatt maguk ügyelnek a tisztaságra. Megkérjük Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében a vendégházban az időjárástól függően (esős, sáros időben) váltócipőt/papucsot használjanak.

Az épület zárása: Távozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratait kulcsra zárni! Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak!

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni, stb. a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával!

A ház elsősorban az aktív kikapcsolódást és a nyugodt pihenést kedvelő családok, párok, sportszerető baráti társaságok igényeit próbálja kielégíteni. A zajos, füstös szórakozást keresők kiszolgálására nem alkalmas.

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a Vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégház használati-, és berendezési tárgyaiban keletkezett károkat a tulajdonosnak jelenteni kell.
A Vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal! A házirend súlyos megszegése esetén (pl. be nem jelentett vendég, háziállat) a Vendégeknek a házat azonnal el kell hagyni.
A vendégház gépészeti berendezéseit a Vendégek nem kezelhetik, a kazánházba nem léphetnek be. A tulajdonos a ház rendeltetésszerű használatát a nap bármely időpontjában ellenőrizheti.
Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a Vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak mielőbb jelezni.

A ház Tájvédelmi körzet területén helyezkedik el. A ház környezetében lévő fákat, bokrokat kivágni, illetve bármilyen természetkárosító tevékenységet végezni TILOS!

Váralja, 2022. április 01.
            
Máté Béla
Tulajdonos